info@wijputten.nl

Verkiezingsprogramma 2022

Wij Putten wil ons dorp graag verder laten ontwikkelen. Samen met anderen in de gemeenteraad en in het college. Met een pragmatische aanpak, zonder dogma’s.
Ons motto is daarbij: doen wat werkt!

In dit verkiezingsprogramma gaan we verder op de weg, die we twaalf jaar geleden met Wij Putten zijn ingeslagen. We zijn trots op de behaalde resultaten, ook al begonnen we in 2010 midden in de wereldwijde economische crisis en zijn we de laatste twee jaar geconfronteerd met een wereldwijde pandemie. Ondanks dat is Putten een vitaal dorp waar het goed wonen, werken en leven is. En natuurlijk hadden we meer gewild, maar niet alles kan tegelijk. Daarom ligt er meer dan genoeg op ons bordje om ook de komende vier jaar mee aan de slag te gaan. Het gaat dan wat Wij Putten betreft over de grote maatschappelijke opgaven.
Onze ambities voor Putten staan in dit verkiezingsprogramma.

Download verkiezingsprogramma

We hebben ook een verkorte versie van het verkiezingsprogramma waarin de eerste elf personen op de kandidatenlijst zich aan u voorstellen.
Deze kunt u hier downloaden:   Download verkiezingskrant

Word lid van Wij Putten!

U kunt lid worden van Wij Putten door contact op te nemen met Bert Veeningen. Hij kan u meteen meer vertellen over Wij Putten. Het lidmaatschap bedraagt minimaal € 5 en maximaal € 50 per jaar.

Lid worden