info@wijputten.nl

Kandidatenlijst

Vijftig kandidaten op lijst Wij Putten

De lijst telt het toegestane maximum van vijftig Puttenaren, die in leeftijd variëren van 22 tot 80 jaar en kent een diversiteit aan achtergronden. Bijna de helft is vrouw. “We vinden het belangrijk om een goede afspiegeling van de Puttense samenleving te vormen”, zegt voorzitter Gert van Westing.
Lijsttrekker is Herman Luitjes, de huidige fractievoorzitter, gevolgd door Wilma van Voorst-Ruiter en Rien van den Hoek. Nieuwkomers op de lijst zijn vervolgens Jannita la Roi (32), Joyce Kamphuis (27) en Arap-John Tigchelaar (50). Op nummer zeven staat Roelof Koekkoek, die heeft aangegeven wederom beschikbaar te zijn als wethouder. “Een mooie ploeg, met een mix van ervaring en fris talent”, zegt Herman Luitjes.
Het verkiezingsprogramma legt de nadruk op samen werken aan een mooier en leefbaarder Putten voor iedereen. Dat laatste betekent heel concreet dat Wij Putten veel meer werk wil maken van het bouwen van betaalbare woningen, wat vooral voor starters van belang is. Fietsveiligheid is ook een belangrijk thema. Wij Putten wil onder meer de Stationsstraat sluiten voor doorgaand vrachtverkeer en oversteekplaatsen voor fietsers veiliger maken, zoals bij de Oude Rijksweg.
Bij dit alles is het betrekken van inwoners bij de besluitvorming een belangrijk thema. “Luisteren naar wat er leeft en samen tot de beste oplossing komen”, zo verwoordt Van Westing het.

Bekijk kandidatenlijst

Word lid van Wij Putten!

U kunt lid worden van Wij Putten door contact op te nemen met Arap-John Tigchelaar. Hij kan u meteen meer vertellen over Wij Putten. Het lidmaatschap bedraagt minimaal € 5 en maximaal € 50 per jaar.

Lid worden