info@wijputten.nl

Kandidatenlijst

Vijftig kandidaten op lijst Wij Putten

De lijst met vijftig kandidaten is een mix van jong en oud, in leeftijd variërend van 20 tot 89. Bijna de helft is vrouw en de lijst kent een grote diversiteit aan achtergronden. “De leden van Wij Putten stelden Herman Luitjes in een digitale vergadering aan als lijsttrekker, net als bij de vorige verkiezingen. ”, zegt voorzitter Marieke Haanschoten.

De volgende tien posities vormen een mix van ervaring en vers bloed, met drie vrouwen in de top 5. De voltallige fractie van de afgelopen vier jaar keert terug op de lijst, aangevuld met nieuwe namen, zoals Leendert Lodder, die voor 50PLUS in de Provinciale Staten zit, Bert Veeningen, Linda van Borssum en Alex Guliker. Ook de huidige wethouder Roelof Koekkoek heeft een plek in de top 10.
“Het is een lijst waarmee we de verkiezingen vol vertrouwen ingaan”, zegt lijsttrekker Herman Luitjes. “En waarmee we de komende vier jaar ook weer een prima functionerende fractie kunnen vormen.”

Bekijk kandidatenlijst

Op dezelfde ledenvergadering is ook het verkiezingsprogramma ‘Doen wat werkt’ vastgesteld, met daarin veel aandacht voor versneld bouwen van vooral betaalbare woningen en voor tijdelijke oplossingen om de wooncrisis te lijf te gaan. Verkeersveiligheid en duurzaamheid staan ook hoog op de agenda en is er ruim aandacht voor de toekomst van het buitengebied.

Word lid van Wij Putten!

U kunt lid worden van Wij Putten door contact op te nemen met Bert Veeningen. Hij kan u meteen meer vertellen over Wij Putten. Het lidmaatschap bedraagt minimaal € 5 en maximaal € 50 per jaar.

Lid worden