info@wijputten.nl

Mae Schreuder

Als er iets is dat ik belangrijk vind, is het ervoor zorgen dat iedereen zijn mening kan en mag laten horen. In de politiek, komt het nog te weinig voor dat jongeren betrokken worden bij belangrijke besluiten. Dit is dan ook de reden dat ik mij kandidaat stel bij WijPutten: om mijn leeftijdsgenoten te betrekken bij besluiten die de toekomst van Putten gaan bepalen en hun mening te laten horen.

Zorghotel:
Nu ik in de zorg mijn studie volg word ik dagelijks met mijn neus op de feiten gedrukt hoe afhankelijk mensen kunnen zijn, van mij, maar vooral van ‘het systeem’. Een mogelijkheid zoeken tot het ontwikkelen van een zorghotel, dat ook mogelijkheden biedt voor respijtzorg sprak mij direct aan in het verkiezingsprogramma van WijPutten.

Centrum:
Daarnaast zet ik mij graag in om Putten een nóg gezelliger centrum te maken, met voor iedere leeftijd iets wils.

Biodiversiteit:
Maar wat mij eigenlijk aanvankelijk het meest aantrok tot Wij Putten is het “groene” beleid waar Wij Putten naar streeft. Aandacht voor natuur, klimaat, milieu en energie transitie zijn allemaal boeiende thema’s waar Wij Putten veel aandacht voor heeft. Het bomen-adoptie plan is mijn favoriet. Wat goed is voor de natuur, is goed voor ons. Door te werken aan de lokale biodiversiteit en de klimaatdoelstellingen zorgen wij samen voor een duurzame toekomst.

Geboren:
In Putten in 2001.

Studie:
HBO Verpleegkunde.
Officieel heet dat Bachelor of Science

Hobby’s:
Dol op reizen, fashion, lezen en lekker borrelen.

Terug naar mensen