info@wijputten.nl

Aart van Dronkelaar

Doordat een tennismaatje betrokken was bij Wij Putten sta ik nu hier op de lijst. Het mooie van Wij Putten vind ik dat het een vereniging is die ook aan politiek doet. Een leuke club mensen die zich inzet voor de samenleving, veel vrijwilligerswerk doet, maar ook bijvoorbeeld meedoet aan de Puttense Sportmarathon. Zo heb ik een hele andere, meer belangstellende kijk op politiek gekregen.

Fietspad 
Wij Putten wil een verhard fietspad langs de Husselsesteeg, aansluitend aan de Papiermakerstraat. Verder kan de fietsoversteek op de Engweg bij “De vrouw van Putten” verbeterd worden. Eigenlijk moeten fietsers op doorgaande fietsroutes zoveel mogelijk voorrang krijgen, op voorwaarde dat dit het overige verkeer niet teveel hindert. Ook stond in het verkiezingsprogramma van Wij Putten de wens om watertappunten langs fietsroutes te creëren: bij openbare toeristische pleisterplaatsen en op een aantal plekken in het centrum.

Centrum
We moeten blijven streven naar voldoende parkeergelegenheid nabij het centrum om zodoende het winkelcentrum bereikbaar te houden voor autoverkeer. Ook moet het parkeren gratis blijven. Om meer mensen naar het centrum te lokken zou bijvoorbeeld ook de jaarlijkse kermis in het centrum moeten plaats vinden, bijvoorbeeld op de parkeerplaats achter het gemeentehuis.

Geboren:
Op 28 mei 1950 op boerderij Tinteler aan de Tintelersteeg in Putten.

Gezin:
Gehuwd met Marja Sijtsma, vader van twee kinderen en twee bonuskinderen en opa van één kleinkind en vier bonuskleinkinderen.

Werk:
Gepensioneerd

Hobby’s:
Actief tennisser, biljarter, bowler en passief liefhebber van diverse andere sporten. Ook actief bestuurslid van Biljartvereniging 2 Brothers. We gaan er graag en vaak met de camper op uit.

Terug naar mensen