info@wijputten.nl

Nieuws

Wij Putten Academie met Leo Bezemer

Geplaatst op 9 oktober 2011

Beste Wij Putters,
De Wij Putten Academie organiseert haar 6e bijeenkomst in 2011. In de afgelopen periode hebben we stilgestaan bij gemeentelijke communicatie, het wethouderschap, grondbeleid, duurzame energie en het burgemeesterschap. Nu staat regionale samenwerking op de agenda.
Daartoe is op woensdagavond 26 oktober a.s. uitgenodigd: Leo Bezemer, secretaris van de regio Noord Veluwe. Hij zal met ons in gesprek gaan over nut en noodzaak van regionale samenwerking.
Regio Noord-Veluwe (RNV) is het samenwerkingsverband van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten. De gemeenten Hattem, Heerde, Nijkerk, Zeewolde en Epe nemen op diverse terreinen ook deel aan de regionale samenwerking.
De activiteiten van RNV richten zich op een heel breed gebied: economie, toerisme en recreatie, milieu, volkshuisvesting, ruimtelijke ordening, openbare werken, arbeidsmarktbeleid, sociale werkvoorziening, welzijn en onderwijs. Het gezamenlijk doel is om taken efficiƫnter uit te voeren, kosten te besparen en een sterkere positie in te nemen. Daarnaast versterkt het de concurrentiepositie van het regionale bedrijfsleven en de recreatieve en toeristische sector
Leo Bezemer (58) is sinds 1 september 2009 als directeur/secretaris bij Regio Noord-Veluwe aan de slag. Daarvoor was hij gemeentesecretaris van Oldebroek.
Bezemer is afkomstig uit het onderwijs, was wethouder van Hasselt en vele jaren lid van het dagelijks bestuur van Regio IJssel-Vecht.
Bij de Europese Verkiezingen in 1998 stond Leo Bezemer voor de GPV (voorloper van de ChristenUnie) als 4e op de kandidatenlijst achter o.a. Arie Slob.
Dag: Woensdagavond 26 oktober 2011
Tijd: 19.30 uur tot uiterlijk 22.00 uur (zaal open vanaf 19.15 uur). Plaats: De Huifkar, Kerkstraat 67 Putten
Met vriendelijke groet Herman Luitjes
Voor meer informatie: Herman Luitjes (herman.luitjes@wijputten.nl)