info@wijputten.nl

Steven Heetebrij

Steven op een kieslijst, wie had dat kunnen bedenken? Maar ik zie Wij Putten meer als een vereniging die ook aan politiek doet. Voor wat betreft het politieke gedeelte geef ik wel mijn input uit de samenleving. Maar dat vele vergaderen en al die stukken lezen, dat laat ik graag aan anderen over.

Bouwen
Louise en ik wonen prima, maar waar onze dochter naar toe moet, dat wordt nog maar de vraag. Goed om in te zetten op veel bouwen. Maar dan wel voor de eigen Puttenaren, zoveel als dat kan. Ik begrijp echt wel dat Putten woest aantrekkelijk is en veel mensen er graag willen wonen maar het zou jammer zijn als onze jeugd daardoor naar Zeewolde en Dronten moet vertrekken.

Vrijwilligerswerk
Ik heb de mensen van Wij Putten leren kennen vanuit vrijwilligerswerk. Zo doe ik liefst mee met de opschoondag maar ook met NL-Doet. Mooi om te zien dat raadleden ook net zo hard meehelpen om ons dorp mooi en schoon te houden.

Dorp en centrum
Een aantrekkelijk dorpscentrum vind ik heel belangrijk voor onze inwoners en toeristen. Het winkelbestand loopt tijdens de coronacrises best wel klappen op.
Vorig jaar was men al begonnen met het opknappen van het centrum. De reconstructie van de pleinen is nu gelukkig afgerond en op enkele schoonheidsfoutjes helemaal klaar. Ook zijn de terrassen uitgebreid maar helaas vanwege corona nog dicht.
Best wel jammer dat nu in verband met de gevolgen van de coronaepidemie de reconstructie van de straten is uitgesteld naar eind 2022 of zelfs  2023.  Ik ben heel benieuwd hoe dat er gaar uitzien.

Gemopper
Wat ik persoonlijk best wel lastig vind is dat continue gemopper. We wonen hier toch fantastisch in Putten en ja, er zullen altijd verbeterpunten zijn. Maar door mijn werk kom ik op heel veel plaatsten, zie heel veel onderweg en ik moet zeggen dat we het hier best, best wel heel goed, voor elkaar hebben.
En als er iets beter kan? Meldt het dan bij de gemeente of bij een politiek partij zoals Wij Putten. Ik moet zeggen dat ik daar erg positieve ervaringen mee heb.

Geboren:
Ik ben zoals ze dat noemen geen echte Puttenaar, maar ik voel me wel zo! Geboren in Amsterdam en vanaf 1974 al in Putten.

Gezin:
Getrouwd met Louise en ik heb een geweldige dochter.

Werk:
Ik werk voor de Technische Unie en ben de hele dag onderweg.

Hobby’s:
Fietsen en ik doe best wel veel vrijwilligerswerk, onder andere voor de kringloopwinkel in Putten.

Terug naar mensen