info@wijputten.nl

Nieuws

JongPutten Ambassadeur van het Wij-gevoel

Geplaatst op 16 december 2013

IMG_8933JongPutten is afgelopen vrijdag door Wij Putten uitgeroepen tot Ambassadeur van het Wij-gevoel. De organisatie heeft daartoe een koperen hertje in ontvangst genomen.

Alvorens tot de uitreiking over te gaan, legde fractievoorzitter Henri Luitjes van Wij Putten tijdens een korte bijeenkomst op het kantoor van JongPutten uit, waar het bij het wij-gevoel om gaat. “We staan voor een samenleving waarin mensen zorg hebben voor elkaar en ook tijd hebben voor elkaar. Samen doen staat dus voorop, ook in de politiek. Wij Putten wil organisaties en personen die werken aan het wij-gevoel stimuleren, door ze uit te roepen tot Ambassadeur van het Wij-gevoel”, aldus Luitjes.

Volgens hem heeft JongPutten laten zien hoe je met enthousiasme alle jongeren in Putten kunt bereiken. “Van pietengym tot de sportmarathon, JongPutten maakt er een feestelijk sportevenement van. Sport is gezond, maar verbroedert ook en dat is een prachtige invulling van het wij-gevoel. Het koperen hertje is bedoeld om hen te bedanken voor hun inzet, maar bovenal om hen te stimuleren om hiermee door te gaan.”

Het koperen hertje is gemaakt door de Puttense kunstenaar Marjan Heijmans. Eerder kreeg de locatie Putten van Christelijke College Groevenbeek eenzelfde onderscheiding van Wij Putten.